info dan hiburan

Facebook
RSS

Gambar dan Video Pengebumian Whitney Houston

Gambar-gambar dan video sekitar pengebumian Whitney Houston yang berlangsung di tempat kelahirannya, bandar raya Newark pada sabtu lalu.


Pengebumian yang diadakan secara tertutup itu diiringi dengan persembahan koir. Keranda mendiang Witney Houston kemudiannya dibawa keluar dari gereja pada jam 3.41 petang (4.41 pagi ini waktu Malaysia).


Beberapa orang rakan artis turut kelihatan pada upacara pengebumian, antaranya Rickey Minor dan Kevin Costner.

Penyanyi itu disahkan meninggal dunia setelah ditemui tidak sedarkan diri dalam tab mandi di bilik hotelnya di Los Angeles pada 11 Februari lalu.

Berita kematian Whitney Houston yang berusia 48 tahun mengejutkan banyak pihak, sekali gus mencetuskan pelbagai spekulasi berhubung punca kematiannya, yang dikaitkan dengan ketagihan dadah dan alkohol.

Video pengebumian Whitney Houston


[ Read More ]

Latiff Ibrahim meninggal dunia

Penyanyi dan pelakon veteran, Latiff Ibrahim,61, meninggal dunia kerana masalah jantung di Institut Jantung Negara (IJN) pada kira-kira jam 6.06 petang tadi (20/2/2012).
Kakak penyanyi itu, Sophia Ibrahim berkata, jenazah Allahyarham Latif Ibrahim dibawa pulang ke kediaman keluarganya di AU3, Keramat pada malam ini, manakala urusan pengebumian dijangka disempurnakan esok.

"Buat masa ini keluarga terdekat sedang menguruskan jenazah untuk dibawa pulang ke rumahnya. Jenazah kemungkinan dikebumikan sebelum Zuhur esok namun lokasinya masih belum dapat dipastikan," katanya. 
Al-fatihah buat Latif Ibrahim, semoga roh allahyarham sentiasa dicucuri rahmat dari Nya
[ Read More ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Stats & Counter

  Blogupp

  review http://dangrohani.blogspot.com/ on alexa.com

  info

  Metro beritaharian NST utusan

  Buku Tamu